Blog

 1. December 15, 2020

  iPhone 13 zou een ProMotion-scherm naast always-on display gaan krijgen

  Ondanks dat de iPhone 12-reeks nog maar net uit is, gonst het alweer van de geruchten over wat de iPhone 13 ons gaat brengen. Vorige maand hadden we een verslag van bedrijf dat zich binnen de zogenaamde supply-chain van de iPhone bevindt, waarin gesteld wordt dat er gebruik wordt gemaakt van een always-on display.

  Naast de toevoeging van een always-on display zou de iPhone 13 volgens een nieuwe rapportage gebruik gaan maken van ProMotion. Daarbij zou er verwezen worden naar LG die dezelfde soort OLED panelen voor de nieuwe iPhone zou aanbieden als bij de huidige Apple watch Series 5.

  Always-on display en ProMotion voor de iPhone 13

  De iPhone 13 zou uiteindelijk een LTPO-scherm gaan krijgen. Deze schermen maken gebruik van een gevarieerde refresh rate. Door het heel laag te houden, kost het weinig stroom en daardoor z

  Read More
 2. December 15, 2020

  iPhone 6s valt uit propellervliegtuig, overleeft de val en neemt alles op

  We kennen allemaal wel die kleine hartstilstand die we hebben op het moment dat we onze telefoon laten vallen. Maar zo erg als Ernesto Galiotto met zijn iPhone 6s heeft niemand van ons het waarschijnlijk ooit gehad. De filmmaker heeft zijn iPhone 6s namelijk uit het raam van een propellervliegtuig laten vallen. Een val dat het toestel, wonder boven wonder, gewoon overleeft heeft. iPhone 6s valt uit propellervliegtuig Als filmmaker neem je risico in het leven. Dus ook wanneer je ruim 600 meter boven de grond in een propellervliegtuig zit. Erenesto Galliotto wilde zonder twijfel een zooi indrukwekkende beelden van Rio de Janeiro schieten, maar boven Cabro Frio ging het mis. De man zat wat nonchalant in het vliegtuig en besloot om zijn iPhone 6s met slechts één hand vast te houden. Iets dat binnenin het vliegtuig natuurlijk uitstekend kan, maar wanneer je de telefoon uit het raam steekt is dit misschien niet het beste idee van de dag. Dat bleek, want de iPhone 6s vloog door een windvlaag u

  Read More
 3. December 15, 2020

  Siri schiet je binnenkort als een kip zonder kop te hulp met geluiden (en meer)

  Apple laat weten dat de persoonlijke stemassistent Siri een flinke update gekregen heeft als het gaat om het beantwoorden van vragen. Maar dit is pas het begin. Ze/hij/het gaat er nog een aantal functies bij krijgen. Deze zijn vooral leuk voor liefhebbers dieren, voertuigen, instrumenten en meer.

  CNBC schrijft dat stemassistent Siri binnenkort ook in staat is te laten horen hoe bepaalde dieren, voertuigen en instrumenten klinken. Wanneer je als gebruiker zou vragen hoe een kip klinkt, dan krijg je dat dus te horen. Apple laat weten dat er honderden geluidssamples beschikbaar zijn, wanneer je hiernaar vraagt op je iPhone, iPad of HomePod-speaker. Wanneer je om een bepaald geluid vraagt, dan zal de persoonlijke assistent dat geluid afspelen. Daarnaast zal ze ook interessante en relevante informatie presenteren over een dier, voertuig of instrument — afhankelijk na

  Read More
 4. December 15, 2020

  Wellicht dat er toch een voorraad is voor Apple AirPods Max

  Het is vandaag 15 december en dat betekent dat Apple een nieuw product op de markt heeft gebracht. Het gaat om de AirPods Max, de nieuwe headset van het bedrijf die vooral opvalt vanwege de hoge vraagprijs.

  Ondanks die hoge prijs, was de AirPods Max binnen no time online uitverkocht. Mocht je op tijd zijn geweest, dan komt hij hopelijk eer deze dagen binnen. Mocht je te laat zijn geweest, dan is er misschien goed nieuws.

  Kleine AirPods Max-voorraad in fysieke winkels

  Want in verschillende Apple Stores in Australië, waar de AirPods Max als eerste werd verkocht, blijkt dat er in verschillende Apple Stores wat exemplaren te koop zijn. Nu zijn de fysieke Apple Stores in Nederland dicht, waardoor het niet mogelijk is om zelf ergens een winkel in te gaan en te kijken of je nog wat kan scoren. Maar wellicht wordt die eventuele voorraad dan straks weer gebruikt om mensen die het product online hadden besteld te voorzien van hun nieuwe headset. In Australië k

  Read More
 5. December 09, 2020

  Sonos luistert naar de consument en komt met veelgevraagde optie

  Sonos maakt bekend dat het vanaf nu mogelijk is een tweede Sonos Sub toe te voegen aan je huidige thuisbioscoopopstelling. Je hoeft hiervoor alleen maar een appupdate te downloaden (en een tweede Sub in huis te halen, natuurlijk). In een kort persbericht laat het bedrijf weten dat gebruikers hier vaak om gevraagd hebben.

  Wanneer je thuis gebruikmaakt van Sonos-apparatuur, dan heb je mogelijk al een Sub in huis staan. Dit is een draadloze subwoofer die met een groot aantal apparaten werkt, namelijk de onlangs gelanceerde Arc, de Beam, Playbar, Playbase en natuurlijk de Amp. Dit zijn allemaal audio-apparaten voor in de woonkamer. Sommige mensen vinden het geluid van één subwoofer niet genoeg en hebben daarom herhaaldelijke aan de fabrikant gevraagd of het mogelijk is een tweede Sub toe te voegen. Het merk geeft hier nu gehoor aan door gebruikers precies die mogelijkheid te geven, na

  Read More
 6. December 09, 2020

  AirPods Max oorkussens vervangen? Dat kost je €79!

  Gistermiddag kondige Apple de langverwachte AirPods Max aan. De koptelefoon is inmiddels te koop voor de schappelijke prijs van €629 en wordt vanaf 15 december 2020 geleverd. En dan is het ook nog mogelijk om je oorkussens te vervangen.

  De kussens zijn makkelijk te verwijderen van de AirPods Max, zodat jij deze kunt vervangen wanneer dat nodig is. Maar daar moet je wel €79 voor over hebben.

  Apple verkoopt oorkussens voor €79

  In het persbericht over de AirPods Max werd al duidelijk dat jij als consument de oorkussens van je koptelefoon kunt vervangen. Het kan namelijk zo zijn dat deze het, na verloop van tijd, om verschillende redenen kan begeven. Om te waken dat consumenten wederom €629 uit moeten geven voor een nieuwe koptelefoon, komt Apple met een andere oplossing. Het is namelijk mogelijk om een los setje oorkussens aan te schaffen.

  Wanneer je een setje aanschaft krijg je dus gewoon twee oorkussens die je weer op de AirPods Max kunt be

  Read More
 7. December 09, 2020

  Apple TV+ bevestigt nu al een derde seizoen voor serie ‘For All Mankind’

  Het tweede seizoen van For All Mankind moet nog verschijnen op Apple TV+, maar de dienst bevestigt nu al een derde seizoen voor de serie. Dat maakt Apple bekend door middel van een persbericht in de Newsroom.

  De serie wordt geproduceerd door Sony Picture Television en werd eerder al genomineerd voor een Golden Globe. Het tweede seizoen gaat op 19 februari 2021 van start.

  For All Mankind krijgt derde seizoen

  Wat zou er gebeuren als de zogeheten ‘Space Race’ nooit tot een einde was gekomen? Dat is het vraagstuk dat centraal staat in de serie For All Mankind. We volgen de astronauten en engineers van NASA die centraal staan in uiterst indrukwekkende en ongewone gebeurtenissen in een wereld waar de USSR de Verenigde Staten voor was op dit gebied.

  In het tweede seizoen gaat

  Read More
 8. December 09, 2020

  M1 MacBook Pro: Apple gaat next-level!

  Tijdens WWDC20 maakten we kennis met Apple Silicon: een geheel door Apple zelf gemaakte ARM-Chip voor zijn computers. De eerste producten zouden voor het einde van het jaar verschijnen en dat gebeurde dan ook. Vorige maand maakten we kennis met de nieuwe M1 MacBook Pro, Mac mini en MacBook Air. Apple stuurde een paar weken geleden de nieuwe M1 MacBook Pro op om te kijken wat voor een verbeteringen deze laptop met zich meebrengt. Ik ging er twee weken lang mee aan de slag en gebruikte hem voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Oftewel: ik schreef er mijn artikelen mee, bewerkte foto’s en produceerde video’s. Gaat Apple echt next-level of valt het allemaal wel mee? Ik vertel het je in deze review! M1 MacBook Pro: het ontwerp Wie de M1 MacBook Pro voor het eerst ziet zal weinig verschil merken. Logisch, want het ontwerp is ten opzichte van het vorige 13-inch model niet veranderd. De laptop is nog steeds voorzien van dezelfde afwerking en beschikt bijvoorbeeld ook weer over een Touch Bar

  Read More
 9. December 09, 2020

  Apple komt met nieuws in december, AirPods Max officieel aangekondigd

  Het gerucht ging al even, maar vandaag is het toch echt een feit. Apple kondigt zojuist de AirPods Max aan. Dat doet het bedrijf door middel van een persbericht.

  De koptelefoon van Apple is officieel een feit. Er werd de afgelopen maanden al veel gesproken over de AirPods Max, die in de wandelgangen de naam AirPods Studio droeg. Maar wat heeft de koptelefoon te bieden, voor hoeveel is hij te koop en wanneer kun jij ermee aan de slag?

  Apple kondigt AirPods Max aan

  De AirPods Max is een draadloze koptelefoon die, volgens Apple zelf, de magie van de AirPods naar een nieuw ontwerp haalt. De koptelefoon beschikt onder andere over een “akoestisch ontwerp”, H1 chips en geavanceerde software om de gebruikservaring te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adaptive EQ, Active Noise-Cancellation, Transparency Mode en Spatial Audio. Klinkt uiteraard heel erg indr

  Read More
 10. December 09, 2020

  Apple werkt aan revolutionaire CPUs met 32 cores voor iMac en MacBook Pro’

  De M1-chip in de MacBook Air, MacBook Pro en Mac Mini bevalt goed. En nu zou Apple zoveel geloven in zijn eigen processor, dan het bereid is Intel volledig achter zich te laten. Bloomberg schrijft dat het bedrijf al werkt aan volgende generatie Silicon-chipset met meer kracht aan boord.

  Bloomberg zegt dat Apple achter de schermen werkt aan opvolgers van de M1-processor. De volgende versie krijgt waarschijnlijk twintig kernen: zestien kernen bedoeld voor high performance en vier kernen bedoeld voor efficiëntie. In 2021 verwacht de redactie dat de fabrikant ARM-versies van de high-end MacBook Pro gaat lanceren, evenals entry-level en high-end iMac-desktops. In 2022 moet dan een ARM Mac Pro gaan verschijnen. Volgende jaar mogen we twee hardware-revisierondes ver

  Read More
Page